Over ons

Wie zijn wij?Wij zijn een kleinschalig adviesbureau waar persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staat en waar altijd geprobeerd wordt de mogelijkheden van de ondernemer zo optimaal mogelijk te benutten. Wij hanteren een no-nonsense aanpak en helpen u de weg te vinden in de complexe wereld van wetgeving rondom agrarische bedrijven.

Onze achtergrond:
Na de nodige jaren ervaring op milieugebied opgedaan te hebben bij de overheid (Waterschap, GTD Oost-Brabant en gemeente) besloot Jos Arts over te stappen naar de “andere kant van de tafel” om bij de ZLTO individuele ondernemers te begeleiden bij het realiseren van hun plannen.

Van daaruit is hij In 2002, samen met een partner, A&D Teken- en Adviesbureau  gestart waar de agrarische ondernemer terecht kon voor al het nodige teken- en advieswerk rondom het verkrijgen van een omgevingsvergunning. In 2015 is dit bureau overgenomen  door de Aelmans groep.

Per 1 februari 2018 is Jos toch weer zelfstandig verder gegaan in de agrarische adviestak onder de naam Arts Advies. Beide bureaus werken echter, waar mogelijk en waar nodig, samen om gebruik te maken van elkaars expertise in de verschillende werkgebieden.

Asdonkseweg 2D
5735 SP Aarle-Rixtel

Vul onderstaand formulier
in of mail naar info@artsadvies.nl

Telefonisch contact opnemen
bel met 06 - 55 89 89 24 (Jos Arts)

Wij gebruiken deze gegevens enkel om te kunnen reageren op uw contact aanvraag. Meer info vindt u in onze privacy verklaring.